Protecţia te fereşte de neplăceri!
Vă anunţ din capul locului, că deşi pare titlu cu paravan, nu e deloc aşa. E vorba exact de ce scrie în titlu: protecţie. Deşi se referă la o altfel de protejare decât la ceea ce te gândeşti chiar acum, când citeşti aceste rânduri….
Aşadar…
Pot să spun despre mine că sunt un om norocos… E drept că depinde şi de situaţie. Îmi amintesc de primul meu smartphone în posesia căruia am intrat după ce am câştigat un concurs… Să tot fie de vreo opt ani. Până atunci, telefoanele cu butoane erau „temelie” la mine-n buzunar.
Eh, dar odată cu acest premiu a venit şi necesitatea sporirii atenţiei faţă de telefoane. Aveam să posed un telefon, pe care l-am transformat în agendă de evenimente, notiţe articole, unde păstram vrute şi nevrute, ba mai mult avea şi un ecran sensibil la zgârieturi, dar asta aveam să descopăr puţin mai târziu. De cum l-am primit, am fost tare mândră de el, însă pe atunci, ce ştiam eu de folie de protecţie, de carcasă/husă? Aveam doar pe post de husă un săculeţ croşetat de mama…
Ţipla aia trasparentă de pe ecranul lui mă incomoda… Asta era doar în mintea mea, fără a realiza că acel plastic, îl fereşte de fapt de zgârieturi. Au trecut câteva luni şi ecranul telefonului meu era plin de urme adânc înfipte, ca şi cum cineva s-ar fi jucat cu un cui.
Şi-apoi, ca dezamăgirea să fie şi mai mare, a venit neaşteaptul…. Îl pusesem în buzunarul din spate al pantalonilor, fără a fi atentă la consecinţe. După câteva fâţâieli, zbenguieli şi sărituri, un zgomot ciudat îmi loveşte urechile: primul meu smartphone stătea lat, de-mi venea să-i spun „Măi, băiatule, ai ieşit înfrânt după primul şi ultimul tău război!”.
Mi-am distrus o mulţime de amintiri, poze şi informaţii… Cu toate astea, l-am păstrat, la loc de cinste, în semn de aducere aminte, asemeni unui semn de bună purtare din copilărie… Şi nu exagerez deloc când afirm asta, pentru că telefonul de la vremea respectivă, arată acum aşa:
Bun! Asta a fost povestea tristă din situaţie, dar cum nu-mi place să închei dramatic, vă mai spun una scurtă:
De curând mi-am luat un telefon nou… Mândria mare! Aveam nevoie de un smartphone potrivit şi adaptat nevoilor mele pentru a-mi uşura treaba la locul de muncă. L-am dotat din prima zi cu folie de sticlă şi o husă pe măsură pentru a nu avea neplăceri. La câteva săptămâni după ce l-am cumpărat, „ghinionul” ăla ce stă după colţ şi apare când norocul se pune la culcare, şi-a făcut apariţia. Într-o clipă de neatenţie, în timp ce manipulam în acelaşi timp mai multe lucruri deodată, am scăpat telefonul din mână, s-a deschis husa, iar aparatul vieţii mele a căzut exact cu faţa în jos. „Gata, e praf” mi-am spus, tremurând de emoţie.
Însă partea frumoasă din toată această poveste este că doar folia de protecţie s-a făcut bucăţele, ecranul a rămas intact, iar marginile telefonului neatinse, datorită husei.
Morala e cât se poate de simplă:
O protecţie pe măsură, te fereşte de neplăceri!
Nu vă lăsaţi manipulaţi de gândul că vouă nu vi se poate întâmpla!
Investiţi în asta!
Aveţi doar avantaje de pe urma acestei protecţii, mai ales dacă le achiziţionaţi de la furnizori, magazine de încredere precum cei de la exit.ro!
Folosind o husă şi o folie de protecţie, ai mereu un telefon care arată bine, şi un alt avantaj este faptul că, dacă te-ai plictisit de telefonul tău, (protejându-l aşa cum trebuie), ai şanse mari să îl vinzi în cel mai scurt timp, tocmai pentru estetica lui.