Demonul tristeţii

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. Alina spune:

  Candva m-am intalnit cu o fosta profesoara de limba romana, nu ma recunoscut dar eu pe dansa da. Am avut acelasi sentiment.
  Totusi ii multumesc pentru ceea ce a facut pentru mine in aceea perioada.

 2. Eu cred ca in toti oamenii exista demonul tristetii, nu doar in anumiti! Eu una recunosc faptul ca ma lupt cu demonul asta de mult timp. Si inca nu l-am invins

  • codruta spune:

   Nici nu cred ca o sa îl putem învinge vreodată. E greu de ajuns la fericire absoluta… Însă e bine sa știm ca e acolo și să luptam cu el….

 3. M.C.Simon spune:

  Super articolul, Codruta Romanta! In plus, imaginea aleasa este atat de reusita ca am privit-o… fix… mai mult de cinci minute, inainte sa incep sa citesc articolul. „Salata de legume” pe care ne-ai daruit-o, mi se pare foarte gustoasa. Felicitari!

 4. Adriana Ivan spune:

  Demonul tristeții trebuie ținut la distanță. 🙂
  Îmi place salata ta.

 5. Demonul tristetii exista in noi toti. Trebuie doar sa acceptam asta si sa invatam sa il controlam noi pe el, nu el pe noi.

 6. Doris spune:

  Scrii frumos și aș fi vrut să mai citesc 🙂 sentimentele, bune sau rele, sunt prezente ca să ne dea o lecție sau ca să ne împingă mai departe. Subiectul este atât de larg pentru un comentariu. Însă sunt complet de acord cu tine

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: