„Războiul” dintre mame (I) – Cezariana vs naşterea naturală

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Alina spune:

  Am nascut prin cezariana, am avut dureri crunte apoi, dar totul s-a dus cand am intalnit-o pe Maya.

 2. Rokolla spune:

  Este o întreaga discuție pe baza acestui subiect. Am trecut si eu prin a-mi pune aceste intrebari. Eu am ales cezariana pentru ca nu am vrut dureri si, chinuri di ka fel ca si tine, m-am refăcut imediat

 3. coco spune:

  inainte vreme nu puteai sa alegi, acum este bine ca exista aceasta posibilitate, fiecare face cum crede el ca e mai bine!

 4. ella spune:

  Eu am ales cezariana pentru ca fiziologic nu puteam sa nasc altfel, eu cred ca si natural si prin cezariana exista avantaje si dezavantaje important e ca tu ca mama sa fii bine si la fel si cel mic.

 5. Irina Sima spune:

  Am nascut prin cezariana. A fost o urgenta medicala. La 35 saptamani am simtit contactiile. Erau regulate si destul de intense. Suportabile insa. M-am monitorizat… erau din 5 in 5 minute. M-am ridicat sa imi chem sotul care era la usa pe casa scarii si nu m-ar fi auzit daca as fi strigat, atunci am simtit o scurgere si cand m-am uitat era sange. Am avut rupere de placenta. Mi-am sunat de urgenta medicul si am plecat la spital. La o ora si putin, mi-am tinut baiatul in brate. Dupa nu vreti sa stiti cata ocara am primit de la neamurile sotului. Ca am nascut prin cezariana ca am avut fite, ca o mama trebuie sa simta durerea ca doar asa isi va iubi copilul, ca eu sunt „ca o virgina” ca o mama normala naste normal… mai aveau putin si ma faceau handicapata! A fost o urgenta medicala, nu ceva programat. Chiar si asa medicul venise cu propunerea sa nasc prin cezariana din cauza unor probleme de sanatate si oricum ar fi fost… e corpul meu, e copilul meu si il aduc pe lume cum consider ca e mai bine si mai sigur pentru amandoi.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: