Între toamna mea şi a ta stau doar ploile

De asemenea, ai putea dori...

14 răspunsuri

 1. ema spune:

  Ce frumos povestesti. La mine nu ploua in fiecare zi de 15 septembrie. Dar da, un parfum de toamna tin minte, a frunze uscate si a fum.

 2. Miss R spune:

  Frumos articolul tau! Si eu mi-am insotit astazi nepoata la deschiderea anului scolar, si mi-am adus aminte cum ma simteam eu cand incepea scoala, mai ales ca urmeaza aceeasi scoala ca mine si la aceeasi invatatoare.

 3. Ce articol fain 🙂 m-ai dus cu gândul la zilele mele de școală când la fel, mă prindea ploaia în stații și mă adăposteam pe unde puteam

 4. pickandkeep spune:

  Da si eu tin minte ca mereu cand incepeam scoala se schimba vremea si incepeau ploile. Ce vremuri! Eu din pacate stateam foarte aproape de casa si nu aveam timp sa ma ud prin balti desi mi-ar fi placut 🙂

 5. Monica scrie spune:

  Sunt diferente intre ei si noi, atunci cand vine vorba de scoala. Incerc sa nu ma abtin cu replici gen „pe vremea mea” sau sa imi para rau de ei. Dar ar fi frumos sa guste si ei partea aia de miscare, mers fara parinti la scoala si jocuri – chiar si printre blocuri.

 6. katerotari spune:

  Articolul tău mi-a răscolit amintirile, mie dor de perioada când eram niște copii naivi cu vise mari.

 7. Ce s-au dus anii, ne grabim sa crestem, dar uitam sa ne bucuram de cele mai frumoase momente.

 8. Daniela Oţet spune:

  Cat de frumos ai scris! Felicitări!

 9. Natalia C. spune:

  Ce amintiri frumoase. Este adevarat ca vremurile s-au schimbat, copiii au condiții mai bune, dar parca mai frumos era atunci cand eram noi la scoala. Eu imi amintesc garoafele care erau nelipsite din prima zi de scoala

 10. ivankadesigns spune:

  Ce amintiri… Eu cand ma gandesc la prima zi de scoala imi amintesc doar prima zi din clasa a IIa cand ni s-a schimbat invatatorul. Cand ne-a asezat in coloana m-a prins de umar si m-a durut. Altfel, am fost eleva lui preferata :))

 11. Oana D. spune:

  Si mie mi-e dor de unii profesori – nu de cei care urlau bezmetici si erau dictatoriali – insa din prima zi de scoala nu-mi amintesc prea multe decat emotia si soarele. Poate ca n-am avut prea multe zile de 15 septembrie cu ploaie. SI imi amintesc foarte clar prima zi de scoala din clasa a 11-a, cand a venit la noi in clasa un coleg, cu ochi albastri, saten, frumos ca un actor de cinema, la care ne zgâiam toate fetele ca la soare….

 12. Tone Monica spune:

  Amintirile primelor zile de scoala sunt de neuitat, asa de frumoase si cu un parfum aparte 🙂

 13. DaddyCool.ro spune:

  Acum că te-am citit, chiar îmi amintesc despre cum asociam și eu începutul de an școlar cu ploile. Ce tare! Parcă a fost acum 100 de ani! :))

 14. Camelia spune:

  Deși nu a trecut mult timp de când am ieșit din băncile școlii, liceului, pare un timp atât de îndepărtat! Mi-ai făcut dorul pentru acele zile și mai mare! Aș vrea să îți urez succes și o săptămână liniștită!

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: