Concediul de creştere a copilului nu-i vacanţă pentru mamă

De asemenea, ai putea dori...

19 răspunsuri

 1. adndefemeie spune:

  Yep! Cam aşa stă treaba cu maternitatea. Toată lumea zice că eşti în vacanţă! Ciudată perspectivă au asupra vieţii unii oameni. Doar că eu nu mai bag în seamă pe nimeni.
  P.S.

  Foarte tare fraza cu monologul 😉

 2. Ioana spune:

  Exact pe aceeasi tema scriu si eu o lucrare in japoneza. Super articol si de acord cu tine. Perioada de crestere a copilului nu are nicio legatura cu o vacanta normala.

 3. Catalina spune:

  Nu am ajuns inca la aceasta etapa pentru a putea sa imi dau cu parerea.
  Pot doar sa imi imaginez ca este foarte greu si obositor sa ai grija de un copil. Plus sa mai ai grija de treburile casei.
  Este de admirat cat de multe pot sa faca mamele.

 4. ivankadesigns spune:

  Un articol extrem de util. Eu cand am revenit la birou am primit replica „dar nu ai fost in concediu 2 ani?!” cand am vrut sa-mi iau cateva zile libere, la DOUA luni de la intoarcere. So… Multa lume are aceasta idee preconceputa, din pacate…

 5. DaddyCool.ro spune:

  Mi se pare stupid că, în anul 2017, lumea încă mai crede că a sta în concediu maternal este o vacanță. :)) Personal, apreciez fiecare mamă pentru toate eforturile pe care le face și implicit și pe tine. Felicitări!!!

 6. AndreeaGeorgiana P spune:

  nu am crezut niciodata ca e o relaxare. dar inca nu am experimentat.

 7. Simona Tinca spune:

  Super articolul, in felul acesta vad cum este de fapt viata de proaspat mamica.

 8. Ad spune:

  Sunt de acord chiar daca nu ma aflu in pozitia de a testa pe pielea mea. 🙂

 9. Nu sunt mama, insa sunt de acord cu tine!!! Pentru o mamica, timpul petrecut acasa trece repede, e obositor si epuizant.
  Consider ca este mare nevoie de suportul sotului, dar si al familiei – chiar si jumatate de ora ajuta mult!
  Spor!

 10. Chiar ai precizat fix ce trebuia, unii chiar au impresia falsa ca daca stai cu copilul esti odihnit si linistit…Pana nu treci prin asa ceva chiar nu stii mare lucru, sunt zile si zile, dar la sfarsitul lor ii multumesti celui de sus ca piticul e sanatos si fericit, asta conteaza cel mai mult.

 11. ellafairytale spune:

  E o perioada destul de grea pentru mama, dar cu dragostea celor din jur si desigur cu ajutorul familiei se poate trece peste orice greutate.

 12. Am trecut prin asta si stiu cat de „usor” este. Te trezesti in toiul noptii, apoi inca de cel putin o data pana dau zorii, mananci pe fuga, de fapt toate pentru tine le faci pe fuga.

 13. Khloe spune:

  Numai vacanta nu cred ca e. Sincer, pare un job extra time.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: