Invidia femeilor e mai rea decât râia

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. oanaroman91 spune:

  Ce fain ai scris. Sincer, mă regăsesc în totalitate în ce ai scris. Sufăr de boala asta urâtă. Dar ce e mai rau e ca simt invidia pentru prietenele mele. Ceea ce ma face o prietena groaznică. Nu ma pot opri din a ma compara cu ele și cu ce fac ele. E taree rau!

 2. Un articol foarte frumos. Intr-adevar, cred ca toate suferim de „boala” asta, macar uneori. Si eu ma „scutur” bine cand realizez ca incep sa nutresc sentimente de invidie si imi spun ca mai bine daca schimb eu ceva la mine, la modul in care sunt sau actionez, pentru a putea fi asa cum imi doresc, in loc sa invidiez pe x sau y ca e asa cum e.

 3. Foarte corect ai scris. Într-adevăr, avem tendința de a ne compara cu alte femei. Însă și alte femei se compară cu noi și au aceleași „frustrări”.
  Atâta timp cât te simți bine în pielea ta, în hainele și încălțările tale, totul e ok.

 4. Mona spune:

  Mi-a plăcut! Un adevăr bine punctat. Noroc că ne maturizăm și creștem și în iubirea pentru noi însene.
  Iar modele noastre feminine merită recunoștința și aprecierea noastră zi de zi.
  La mulți ani! 😊

 5. monologpeblog spune:

  Bine punctat,poate de Ziua Femeii ne econsideram putin felul de a fi. La multi ani!

 6. Otilia Dima spune:

  Cateodata nutrim si astfel de sentimente. Nu stiu daca este normal sau nu. Oricum, din toate experientele avem ceva de invatat, care ne ajuta sa evoluam

 7. carmenbartshantispirit spune:

  Poti evolua doar facand comparatii, dar important e sa iei ceea ce-ti place la alta ca tinta pentru propria emancipare, nu doar sa te opresti la a constata ceva in defavoarea ta.

 8. Intr-adevar, cred ca toate suferim macar putin de boala invidiei. Si cred ca nu doar femeile, ci si barbatii. E cumva in natura umana sa compari, sa te compari. Trebuie sa stim cand sa ne oprim, insa.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: